Jaktresor till Polen

 
 

Individuell jakt

De dagar jag är ledig från de komersiella jakterna, jagar jag ofta själv, eller med någon vän. Då med 1 st hund, för att kunna komma in på vildsvinen. Att kunna gå ut själv med sin hund och lyckas fälla ett vildsvin, är en fantastisk känsla.

Drevjakt

Jag går varje höst och vinter, som hundförare på arrangerade jakter, främst i Polen. Jag går ca 40 drevjakter från okt-jan. Det brukar fällas ca 10-30 vildsvin per jaktdag.

Jaktresor

Tack vare att jag jagar i ganska stor utsträckning, har jag stort kontaktnät och kan hjälpa till att ordna med en givande jaktresa till Polen, för den som är intresserad. Jag känner flera arrangörer på lokal nivå och kan lösa både drevjakter, på vildsvin och hjort, men även smygjakt på Krontjur i både brunsten i september och under vintern och fin bockjakt på våren.

Andra former av jakt

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text.

Mina jakter

Jag har sedan ett par år tillbaka, gått som hundförare i Polen på de större betaljakterna. Det brukar bli ca 30-40 komersiella jaktdagar, från oktober till januari och då är min uppgift att lyckas få ut vildsvin och kronhjort till passkyttarna. Sen blir det ett antal individuella jaktdagar för mig själv.
De komersiella jakterna är mycket krävande för hundarna och de får arbeta mycket under denna period. Jag går varje dag, ca 6-9 såtar och vi startar vid 07:00 på morgonen och avslutar vid 17:00 tiden,